-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Kirby pluche met grote open mond – knuffel

59,90 

Deze grote Kirby-pluche heeft vele toepassingen. De wereld is zo groot dat u hem kunt gebruiken als kussen (wat betekent dat u hem altijd kunt gebruiken in uw bubbels). Of gebruik de Kirby als hondenhok voor uw kat of hond. Of als mitella om dingen in bedwang te houden. PS: De slang mag niet worden gebruikt met de pluche.

Deze glanzende Kirby-pluche is perfect voor fans van een van de populairste personages uit het Nintendo-universum! Kirby is een iconisch personage dat voor het eerst verscheen in de Game Boy-serie Kirby’s Dream Land in 1992. Kirby komt voor in veel verschillende verhalen en personages, en is een van Nintendo’s mascottes.

Deze pluche is een perfect voorbeeld van Kirby’s kenmerkende look, met zijn open wereld en ronde, roze haar. Het is gemaakt van een dunne, platte kruk. Het ontwerp is vastgehouden en expressief, en het hout is niet breed inzetbaar. De kleine roze armpjes liggen tegen het lichaam aan, terwijl de grote roze voeten op een zachte witte wolk rusten.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Kirby open mond pluche Kawaii Kirby Uncategorized Materiaal: Katoen

Kirby

Voeg deze Kirby-pluche toe aan uw verzameling fans van de beroemde roze bal die alles opzuigt. Hier is Kirby multifunctioneel. Schattig en zacht, u weet hoe u hem nuttig kunt maken. Ontmoet Kirby, de meest kawaii pluche knuffel ooit! Hij is een kleine witte teddybeer met roze krulspelden op zijn hoofd en een grote open mond die altijd klaar is om zich vol te proppen! Kirby houdt van eten, slapen en spelen, net als elke andere teddybeer, maar hij is uniek vanwege zijn gigantische mond.

Al uw favoriete pluchen spelfiguren

Ontdek al onze Kirby plushies in de winkel. Uw kind is gepassioneerd door dit videospel dat een echt modeverschijnsel is geworden, geef hem een geweldig cadeau met een pluche van zijn favoriete spel Kirby.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Dimensions

53x46cm