-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Tails Sonic vos pluche – knuffel

21,90 

U moet nog veel leren. Hij kan dit Tails Sonic-pakket gebruiken om de Sonic-film te maken. Dit sluwe dier heeft een passie voor mechanica. U kunt uw talent en uw verbeelding gebruiken.

Het Tails Sonic speelgoed is glanzend blauw speelgoed met een sterke kleur, geïnspireerd op het Sonic the Hedgehog videospel! Tails is een geweldige en grappige foto, en dit pakket is perfect voor fans van het kleine witte meisje! De kap is gemaakt van dik, fijn materiaal, waardoor hij zeer comfortabel in gebruik is. De details zijn zeer expressief en het goede ontwerp van de vloer is goed te zien!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Amy roze Sonic egel pluche Materiaal: Katoen

Een schattige opgezette vos

Deze kleine pluche vos is zeer elegant met zijn mooie gele kostuums. Hij heeft twee fantastische staarten waarmee hij soms kan vliegen. Het aannemen van dit prachtige speelgoed zal een plezier zijn voor uw kind. Tails Sonic is een pluche vos gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij voelt zacht aan en heeft een lange staart die hem een unieke uitstraling geeft. Deze vossenpluche is perfect voor kinderen en volwassenen die van schattige en knuffelbare dieren houden.

Sonic, de snelste egel in het universum

Maak kennis met Sonic, de snelste egel in het universum, en zijn bende vrienden, en ga op ongelofelijke avonturen om de wereld te redden van de verschrikkelijke Doctor Robotnik!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-14 ans

Taille

30cm