-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

TY uil pluche, blauw – knuffel

14,90 

Ultrazacht, trendy en slim, de witte TY uil pluche is een concentraat van kwaliteit. Het is ook het ideale materiaal voor uw kleintje! Met zijn uitstekende gezichtsvermogen kan hij uw kind helpen verzorgen en zich beter laten voelen. Het is geen eenvoudige taak! Dit kleine kind is perfect voor uw kind om hem of haar te helpen. Hij is een geweldig mens en hij is onze nieuwe beste vriend. Zijn huis is gemaakt van geweldige materialen en constructie. Dit is ook een goede zaak, want het is een heel goed idee om een diepvries te hebben. Let erop dat uw kind het gezelschap niet gebruikt met een haarnetje!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
TY Kleurrijke Uil Pluche Paarse Uil Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Paars

TY bos diva pluche

De blauwe TY uil pluche is een bekende teugel in elk bos. Hij leeft in de hoogste bomen en verzorgt elke dag zorgvuldig zijn zachte vacht.

De wijste van alle geleerden..

De uil staat bekend om zijn diepe verbondenheid met wijsheid en intuïtieve kennis. Het brengt alle intelligentie die u nodig hebt in uw huis. Het brengt de magie van het leven in uw huis. Ontdek de hele collectie van onze uilenpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

15cm