-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluchen varkentje met roze strik – knuffel

19,90 

Hier is de pluche met een roze streep, die echt mooi is! Deze pluche is zeer flirterig en is echt goed! Er zijn ook veel goede messen en kusken!

Het roze streeppatroon is een klein, plat patroon met een mooie roze streep aan de bovenkant. Dit speelgoed is ongeveer 25 cm hoog en is perfect voor kinderen tot 3 jaar. De materialen die worden gebruikt om deze prachtige pluche te maken zijn zeer goed en zeer vriendelijk.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Varkentje pluche met roze strik Varkentje pluche Dieren Materiaal: Katoen

Pluchen varkentje met roze strik

Het pluchen varkentje met de roze strik is heel rustig en doet graag dutjes in de armen van liefhebbende kinderen!
Dit roze pluchen varken is nog specialer omdat het een schattig strikje om zijn nek heeft. Het varken is gemaakt van een zachte pluche stof die perfect is om mee te knuffelen. Het is het perfecte formaat om overal mee naar toe te nemen. Een perfecte schattige pluche voor uw kleintje.

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Size

25cm