-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Enge Huggy Wuggy muts – knuffel

20,90 

Maak kennis met de enge Huggy Wuggy pluche muts!

Deze leuke en feestelijke muts is perfect voor Halloween of elke andere gelegenheid waarbij je in de griezelsfeer wilt komen. De Huggy Wuggy muts maakt je zeker de ster van het feest met zijn enge ontwerp.

Het is perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Bereid je voor op een geweldig feest met deze Huggy Wuggy muts!

Deze Huggy Wuggy hoed is een eng pluche speelgoed dat perfect is voor kinderen die van enge dingen houden. Het hoofd heeft een donker en sinister gezicht met gloeiende ogen. De tanden zijn scherp en dreigend.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

De enge knuffel!

Deze geweldige Huggy Wuggy knuffel muts is perfect voor Halloween of gewoon voor de lol! Het is spookachtig en perfect voor kinderen en volwassenen.
Veel plezier met uw kind met deze enge muts.

De Huggy Wuggy knuffel muts is een hele enge muts die gemaakt is van knuffel. Het heeft de vorm van een monsterkop en is bedekt met stekels. Het is perfect voor kinderen die graag anderen bang maken.

De monsters bang kunnen maken

Ontdek onze ongelooflijke Huggy Wuggy knuffel die heel beroemd is om het laten schrikken!
Perfect voor plezier, om te spelen en om uw kind te helpen al die nachtmerries samen met hem tegemoet te treden. Met Huggy Wuggy als metgezel zal hij monsters kunnen laten schrikken.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Taille

50x28cm