-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Pikachu verkleed als Charizard X – knuffel

29,90 

Onze vriend Pikachu vermomt zich als een andere Pokémon, Charizard X. Met zijn kleine, nieuwe cape zal ik mijn favoriete Pokémon kunnen zien in een van de belangrijkste evoluties van Charizard.

Deze prachtige Pikachu zit nu in een Charizard X kostuum en is klaar voor actie ! Schattig en knuffelbaar, deze Pikachu is perfect voor Pokemon fans van alle leeftijden !

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pikachu pluche verkleed als Mega haai X Pikachu pluche haai Pokemon pluche a7796c561c033735a2eb6c: Geel

Pikachu in vermomming

Het verhaal gaat dat wanneer Pikachu zich vermomt als Scrapehound hij ook zijn krachten kan overnemen. Speel Pokémon-gevechten na met je pluchen verzameling.
De Pikachu in Charizard X vermomming is een pluchen knuffel uit de Pokémon-serie. Het is geel met blauwe accenten. Zijn ogen zijn rond en hij heeft een bliksemstaart.
Pikachu draagt een Charizard X kostuum dat hem het uiterlijk geeft van de beroemde Pokémon. Het kostuum is gemaakt van elastische stof en is gemakkelijk aan en uit te trekken. Pikachu is een geweldige metgezel voor kinderen en volwassenen. Het is officieel gestempeld Pokémon en zal een geweldige aanvulling op uw collectie.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie heeft getekend… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel

Materialen

Pluche

Leeftijd

0-15 jaar

Size

20cm