-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Snorlax verkleed als Eevee – knuffel

29,90 

Dit is de Pokémon Snorlax met een cape die Eevee, een andere Pokémon, kan dragen. Op deze Halloweenavond zullen de Pokémon van je vriend worden gezien. Uw vriend kan u vertellen dat hij of zij op zoek is naar Snorlax! Snorlax is de perfecte vriend om te gebruiken wanneer u de deur niet uit wilt. Met zijn sterke en duurzame frame is Snorlax een favoriet bij kinderen. De Snorlax is ontworpen voor goede prestaties. Zorg ervoor dat u de Snorlax gebruikt !

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Snorlax pluche verkleed als Evoli Snorlax pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Snorlax in vermomming

Wij houden van Snorlax en wij houden van Eevee, dus als Snorlax zich verkleed als Eevee is het een schattig pluchen speeltje dat we overal mee naartoe willen nemen. Dit is de Snorlax pluche! Dit heldere kinderspeelgoed zal een hit zijn voor alle kinderen. Het is gemakkelijk en leuk om mee te spelen en is de perfecte metgezel voor elk kind. Het is gemakkelijk te hanteren en kan veel steun en comfort bieden. De Snorlax pluche is ook een goede keuze voor een goede nachtrust en een goede nachtrust.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? het rijk van een nieuwe generatie… Als u een fan of een nostalgische fan bent van het Pokémon-universum, kunt u een complete Pokémon Pluche collectie kopen in onze winkel. Graag gedaan!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Materialen

Katoen

Leeftijd

1-15 jaar

Kleur

Bruin