-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Onder ons blauw pluche – knuffel

Dit is de blauwe onder ons plushie, die erg belangrijk is! Ze doorzoekt alle hoeken van het ruimteschip om de bedrieger te vinden, dus help haar om het spel te winnen!

De blauwe Among Us pluche is een perfecte pluche voor Among Us fans! Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer gemakkelijk te hanteren. De vorm is perfect voor kinderen en de enkele vorm maakt hem gemakkelijk te gebruiken. De kleine, heldere oogjes en de rode neus zullen de kinderen blij maken en ze zullen weten dat ze een goede vriend in hun leven hebben!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Blue Among Us Pluche Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm|20cm|30cm

Onder ons blauw pluche

De blauwe Among Us pluche is perfect voor video game fans! Het kind dat het cadeau krijgt, zal er blij mee zijn! Deze pluche uit het Among Us-universum zal jong en oud bekoren! De blauwe teddybeer is gemakkelijk vast te houden voor een verhaaltje zoals u dat wilt. Uit zijn rugzak haalt hij een witte of rode vlag, afhankelijk van wat u kiest. De blauwe Among Us pluche is een schattige pluche die perfect is voor fans van het spel Among Us! Deze pluche heeft de vorm van een van de personages uit het spel en is extreem zacht en knuffelbaar. Kinderen zullen dol zijn op dit pluche en het altijd bij zich willen houden.

Alle favoriete personages uit Among Us zijn te vinden op onze site

Ontdek onze collectie knuffels van het spel Among Us, dat een wereldwijd succes is! Hier is een pluche dat fans van dit spel zal bevallen!
Reversible Blauw Groen Pluche Among Us Video Game Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe